Ook rendement maken met uw staldaken?

Start hier uw zonnedak-project!
Doe de dak scan
Eerst meer weten

Ook uw staldaken benutten? Start hier uw zonnedak-project!

Wellicht heeft u er al eens over nagedacht. Of heeft u het gezien bij een collega agrarisch ondernemer: zonne-energie opwekken op 1 of meerdere staldaken is zeer interessant voor u. Maar hoe en waar te beginnen? Welke panelen zijn geschikt? Subsidie? En wat zijn de kosten, maar bovenal: wat is het rendement?

Boerenstel

Wij van European Solar zijn met deze vraag voor u aan de slag gegaan. Het resultaat is dat wij onderaan op deze pagina een handige tool voor u beschikbaar stellen waarmee u geheel vrijblijvend uw eigen zonnedak-project kunt invullen. U ziet tevens direct wat u (bij zeer nauwkeurige benadering) gaat besparen en wat uw zonnedak u aan rendement gaat opleveren over 30 jaar

U ziet direct wat u gaat besparen en wat het rendement zal zijn over 30 jaar.

Zo werkt onze dak scan tool

(Bekijk de video!)

De video hiernaast toont hoe eenvoudig u met onze tool inzichtelijk kunt maken wat een zonnedak-project voor u aan rendement gaat opleveren.

Vertrouwt u liever op het persoonlijke advies van een van onze experts? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Benieuwd wat u kunt besparen?

Bereken eenvoudig zelf uw gegarandeerde rendement met onze gratis dak scan.

Geïnteresseerd, maar toch liever een offerte op maat?

Vertrouwt u liever op het persoonlijke advies van een expert, en hecht u waarde aan persoonlijk contact?
Dan maken wij voor u graag een offerte op maat.

Ik wil een offerte op maat

Uw rendement direct inzichtelijk?

Hieronder kunt u starten om uw eigen zonnedak-project een invulling te geven. De opzet – inclusief specificatie en prijsindicatie – worden ook als PDF-document naar het door u aangegeven emailadres verstuurd. Start hier uw zonnedak-project!

Doe de gratis dak scan

Over European Solar

European Solar levert creatieve, duurzame oplossingen. Wereldwijd zijn wij de partner voor toonaangevende leveranciers en ambitieuze organisaties. Wij introduceren oplossingen van excellente klasse, met persoonlijke service. Zo activeren wij innovaties en duurzame ambities.

European Solar Logo