Voor risicoloos ondernemen en investeren binnen de solar markt.

Renewable energy Business Consultancy

Business Consultancy

De energietransitie biedt volop nieuwe kansen. Consumenten, bedrijven, banken, verzekeraars, investeerders en (lokale)overheden oriënteren zich steeds nadrukkelijker op de solar markt. Door de snelgroeiende markt én de toenemende druk om energie-neutraal te acteren is het lastig om de juiste kennis en ingangen te verkrijgen.

Wij bezitten wereldwijd hoogwaardige connecties, maar helpen onze klanten dichtbij huis ook bij duurzame oplossingen. Wij geven naast advies, vooral concrete operationele oplossingen. Ons team kenmerkt zich als zorgvuldig opgebouwde kennis en talent. European Solar is koploper in de markt en werkt continu aan toongevende duurzame projecten. Wij zijn dichtbij en betrokken.

Onze opdrachtgevers waarderen de exclusieve toegang die wij bieden tot unieke kennis en ons wereldwijde netwerk van leveranciers. Wij garanderen een duurzame investering waarin risico’s tot een minimum zijn beperkt. Business-driven kenmerkt European Solar: geen uitdaging is te groot voor ons. Wij activeren uw duurzame ambities.

Externallink Gerard Scheper

Zonne-energie is de toekomst.

Expertkennis over het realiseren van grote solar projecten is schaars.

In de dagelijkse praktijk merken wij dat projectleiders en investeerders het lastig vinden om relevante kennis van de solar markt te vergaren. Het gevolg is dat ze niet voldoende goed zijn voorbereid om een groot zonne-energieproject juist te initiëren en te realiseren. Vaak met met alle gevolgen van dien, inclusief forse financiële schade.

Wat weet u bijvoorbeeld van quality control binnen de solar markt? En kent u de financiële positie van de leveranciers, die veelal in China zijn gevestigd? Hoe onderhandelt u met hen? En kent u de eisen rond constructie of de specifieke aspecten die komen kijken bij het verzekeren van een groot zonnepark?

De experts van European Solar kennen alle schakels binnen de solar keten. Onze zorgvuldig opgebouwde (internationale) kennis delen we graag met u. Door onze onafhankelijk positie krijgt u antwoorden op prangende vragen. Antwoorden en inzichten die gegarandeerd leiden tot duurzaam succes.

Kansen

Kansen zijn er volop in de solar markt. Herkent u ze als eerste?

Financieël

Een cruciale fase. Hoe beoordeelt u of een project financieel haalbaar is?

Connecties

Leveranciers zijn de spil van uw dienstverlening. Hoe herkent u de kwaliteit in de markt ?

Veiligheid

Een juiste constructie is van groot belang. Ook verzekeringstechnisch. Heeft u de kennis paraat?

Zorgeloos zonne-energieprojecten activeren.

Met onze unieke expertise zijn wij een luisterend oor voor (lokale) overheden, projectleiders en investeerders.

Wij zorgen voor:

transparante communicatie

kennisintensieve begeleiding

onafhankelijke voorstellen

bewezen oplossingen

Met onze specifieke know-how duurzaam resultaat boeken?

Dit is wat onze klanten zeggen.

Dagelijks ondersteunen wij ambitieuze projecten binnen de solar markt. Ambitieuze initiatieven die kiezen voor langdurige duurzame groei. Wij begeleiden projectleiders en investeerders bij grote, duurzame projecten die echt het verschil maken. Vaak ook uitdagende en complexe projecten; hét terrein waarop wij juist optimaal renderen.

Lees hier hoe opdrachtgevers onze unieke meerwaarde waarderen.

Bastiaan Bink
Bastiaan Bink

Bastiaan Bink

CEO Sunchine Ltd, China

Dankzij European Solar hebben we contact gekregen met de markt, zij zorgen ervoor dat we de klanten krijgen, die we verdienen met onze uitgebreide dienstverlening!

Bernhard Weilharter
Bernhard Weilharter

Bernhard Weilharter

CEO Sonnenstromfabrik, Duitsland

European Solar helped us out when we just came back to the market in a difficult period. For years now we are working together in very good harmony and we are enjoying the status we have and the results we booked together!

Wij werken o.a. voor:

Uw zonne-energieproject in control. Wij helpen.

transparante communicatie

kennisintensieve begeleiding

onafhankelijke voorstellen

bewezen oplossingen

Neem nu contact met ons op.
  • Hidden

Wij activeren innovaties en duurzame ambities.