Zakelijke evenementen

Renewable Business Events georganiseerd door European Solar

Expertkennis delen en samenwerken

Frequent verzorgt European Solar (internationale) masterclasses en business events. Expertkennis delen, elkaar helpen én samenwerken, dat is in het kort het doel van onze meetings.

In kleine groepen bespreken we de laatste solar trends, productinnovaties, pricing, forecast en cases. Het open karakter van de masterclasses wordt zeer gewaardeerd door de deelnemers.

Renewable Energy Summit
Renewable Energy Summit
Solar Business Events European Solar
Talesun Wattkraft Kennisevent
Groepsfoto Renewable Energy Summit
Renewable Energy Summit
European Solar Masterclass
European Solar Masterclass

Open Mind

Learnings

Focus on solar

New Business

Voorbeelden van onze events

Hieronder ziet u een impressie van de events die wij organiseren. Wilt u deelnemen aan een van onze events of wellicht zelf een solar event organiseren, maar zoekt u professionele begeleiding? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Talesun COVID-19 Webinar

Nu het aantal besmettingen van het coronavirus structureel lijkt te verminderen in Europa is het interessant om inzicht te krijgen in de ontwikkelingen binnen de solar-markt in 2020. Wat is de impact van het coronavirus op de wereldwijde productie van zonnepanelen? Hoe gaat het transport en de levering plaatsvinden? En worden de ambitieuze duurzame doelstellingen dit jaar wél gehaald?

Op 24 april jl. hebben wij van Talesun hierover een druk bekeken live webinar uitgezonden. Hierin kwamen de belangrijkste ontwikkelingen aan bod.

Impressie van het event:

Renewable Energy Summit

Slechts drie procent van het nationale elektriciteitsverbruik is afkomstig van zonne- en windenergie. Dit gaat veranderen; in 2030 is circa 70 procent van alle elektriciteit in Nederland afkomstig van duurzame energiebronnen, zo is afgesproken in het Klimaatakkoord.

Om een grootschalige CO2-reductie te realiseren, is een ingrijpende energietransitie noodzakelijk. In 2030 moet de CO2-emissie namelijk gehalveerd zijn, in 2050 moet het zelfs nul zijn.

WAT WAS HET DOEL VAN RES2019?

Door de belangrijke marktpartijen (investeerders, ontwikkelaars, distributeurs, fabrikanten en beleidsbepalers) uit Nederland, maar ook uit de rest van de wereld samen te brengen worden de opties bekeken hoe we het doel: CO2 uitstoot reduceren kunnen realiseren!

RESULTAAT?

In totaal zijn ruim 35 bedrijven bijeengekomen in Italie met een gezamenlijk geïnstalleerd vermogen van 2% van het jaarlijks geïnstalleerd vermogen per jaar uit 7 landen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Italie en uiteraard Nederland. Deelnemers waren investeerders, ontwikkelaars, fabrikanten en politici die de handen hebben opgestroopt en met elkaar zijn gaan samenwerken met als resultaat een versnelde realisatie van de verduurzaming door kennisdeling.

Logo Renewable Energy Summit
 • 35 stakeholders
 • 10 keynote speakersrs
 • Special guest: Diederik Samsom
 • Locatie: landgoed Poggiovalle, Italië

Impressie van het event:

Diederik Samsom

European Solar Masterclass

European Solar B.V. organiseert periodiek kennisintensieve masterclasses voor bedrijven die willen investeren in solar-projecten. Onze masterclasses worden gegeven door een team van experts die allen al jarenlang  in de zonne-industrie actief zijn. Tijdens een masterclass ontvangt u unieke insights en leert u de do’s en don’ts die komen kijken bij een groot solar project.

Onze masterclasses zijn zeer geschikt voor: investeerders, technici, vastgoedeigenaren, woningcorporaties en bijvoorbeeld nutsbedrijven. Kortom, voor iedereen die zijn investering veilig wil stellen en duurzame winst wil behalen. Uiteraard is er ook ruimte in het programma om uw netwerk te verbreden.

Logo European Solar Masterclass
 • AZ stadion Alkmaar, Februari 2019
 • Thialf Heerenveen, November 2018
 • Wijk aan Zee, September 2018
 • Wijk aan Zee, Juli 2018

Impressie van het event:

European Solar Masterclass

Talesun-Wattkraft Kennisevent

Deze events worden 4 x per jaar georganiseerd. Ooit begonnen als producttrainingen, zijn het nu drukbezochte kennisevents geworden. Actualiteit op het gebied van solar wordt gecombineerd met een aangename locatie. Uiteraard is er voldoende tijd ingeruimd om te netwerken.

De doelgroep is voornamelijk ontwikkelaars van grotere solar projecten en groothandels, die hun klanten kunnen meenemen (op uitnodiging). Frequent wordt er ook een middagprogramma toegevoegd waaraan de kleinere installateur kan deelnemen.

Logo Talesun Wattkraft Kennisevent
 • AZ stadion Alkmaar, Februari 2019
 • Thialf Heerenveen, November 2018
 • Wijk aan Zee, September 2018
 • Wijk aan Zee, Juli 2018

Impressie van het event:

Toegang tot expertkennis

Internationaal en interactief

Vergroten netwerk en focus op new business

Zeer gewaardeerd door de deelnemers

Op de hoogte blijven?

Meld u hier aan en wordt als eerste geïnformeerd over onze spraakmakende renewable business events.

 • Hidden