Demonstratie floating solar en solar fietspad

Het demonstreren van ons drijvend solar project en de integratie van zonnestroom in een fietspad in april 2022 was een bijzondere ervaring voor European Solar. Het was een uitstekende gelegenheid om onze innovatieve oplossingen te presenteren aan Unisun, een EPC-projectontwikkelaar die geïnteresseerd was in duurzame energieopwekking.

Het drijvend solar project en de integratie van zonnestroom in een fietspad zijn beiden voorbeelden van de innovatieve oplossingen die European Solar biedt. Het drijvende solar project is een unieke manier om zonne-energie op te wekken, vooral in gebieden met beperkte ruimte op land. Met onze ervaring en expertise kunnen we deze oplossing aanpassen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

De integratie van zonnestroom in een fietspad is een andere innovatieve oplossing waarmee we onze klanten kunnen helpen om hun energie-efficiëntie te verbeteren en tegelijkertijd bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen. Deze oplossing is ideaal voor stedelijke gebieden waar de ruimte beperkt is en waar er behoefte is aan alternatieve manieren om zonne-energie op te wekken.

Het was een genoegen om de resultaten van de afgelopen 4 jaar te overhandigen aan Unisun en de voordelen van onze oplossingen te bespreken. We hebben de voordelen van zonne-energie benadrukt, waaronder de kostenbesparingen op de lange termijn en de bijdrage aan de milieudoelstellingen.

De demonstratie was een succes en heeft geleid tot verdere gesprekken over samenwerking. We zijn verheugd over de interesse van Unisun in onze innovatieve oplossingen en kijken uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking.

Floating Solar Texel
Floating Solar Texel
Solar In Fiestpad Texel
Solar In Fiestpad Texel