European Solar bij Gutami Solar Energie Festival 2022

Het is een enorme eer voor European Solar om te zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de Gutami Solardays in februari 2022. Het evenement had tot doel om de Belgische consumenten, overheden en bedrijven te informeren en enthousiasmeren over zonnestroominstallaties en batterij opslag. We waren verheugd om onze expertise te delen en ons merk te presenteren aan de bijna 1.000 bezoekers die het evenement bijwoonden.

Het was een fantastische ervaring om te zien hoeveel belangstelling er was voor zonne-energie en de mogelijkheden van batterijopslag. We hadden talloze boeiende gesprekken met bezoekers die geïnteresseerd waren in de voordelen van zonne-energie en die meer wilden weten over hoe ze dit konden integreren in hun huizen of bedrijven. Het was inspirerend om te zien hoeveel mensen openstaan voor duurzame energie en hoeveel ze willen doen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

We waren ook verheugd om te zien dat veel bezoekers koopbereidheid toonden en geïnteresseerd waren in de producten en diensten die we aanbieden. We waren blij om hen te kunnen voorzien van informatie en inzichten om hen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over het investeren in zonne-energie.

Het was een zeer geslaagd evenement en we zijn dankbaar dat we deel mochten uitmaken van het succes ervan. We kijken er naar uit om in de toekomst nog meer evenementen bij te wonen die gericht zijn op het bevorderen van duurzaamheid en het informeren van de consument over de voordelen van zonne-energie.

Gutami Solardays
Gutami Solar Energie Festival