European Solar Kennis- & Netwerkevement februari 2023

Op 8 februari 2023 organiseerde European Solar een eigen kennis- en netwerkevenement met als thema ‘Solar as a Service’. Het was een unieke gelegenheid om onze relaties, partners en klanten uit te nodigen voor een dag vol inspirerende presentaties en interactieve sessies. Dit keer vond het evenement plaats in het prachtige hotel Karel V in Utrecht.

Het evenement was bedoeld om onze relaties, partners en klanten op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ‘Solar as a Service’. Er waren diverse sprekers aanwezig die hun kennis en ervaring deelden, waaronder experts uit de industrie en klanten die al gebruik maken van deze dienstverlening.

Naast de presentaties en sessies was er ook voldoende gelegenheid om te netwerken en contacten te leggen met andere professionals uit de solar industrie. De locatie, hotel Karel V in Utrecht, was een prachtige setting voor dit evenement en zorgde voor een ontspannen en inspirerende sfeer.

Het was voor European Solar een geweldige ervaring om dit evenement te organiseren en we zijn blij dat we zoveel positieve feedback hebben ontvangen van onze gasten. Het was een dag vol nieuwe inzichten, kennisdeling en waardevolle contacten en we kijken al uit naar de volgende editie van ons kennis- en netwerkevenement.

European Solar Event
European Solar Kennis- & Netwerkevement februari 2023