European Solar Kennis & Netwerkevenement september 2022

Op 14 september 2022 organiseerde European Solar eindelijk weer een eigen kennis- en netwerkevenement na een lange periode van Corona-restricties. Het was een unieke gelegenheid om onze relaties, partners en klanten uit te nodigen voor een dag vol inspirerende presentaties en interactieve sessies. Dit keer vond het evenement plaats in het prachtige InStyle Maarssen, een stijlvolle en modern ingerichte locatie die perfect paste bij de sfeer die we wilden creƫren.

Met een opkomst van maar liefst 80 personen was het evenement een groot succes. Het was geweldig om te zien hoe enthousiast en betrokken onze gasten waren en hoeveel energie ze kregen van de sprekers en het programma. De presentaties waren van hoog niveau en er was genoeg ruimte voor discussie en interactie. De sfeer was ontspannen en informeel, waardoor er veel gelegenheid was om te netwerken en nieuwe contacten te leggen.

We zijn trots op het feit dat we dit evenement hebben kunnen organiseren en we hopen dat het voor onze gasten net zo onvergetelijk was als voor ons. We willen iedereen bedanken voor hun komst en inzet, en we kijken uit naar de volgende editie van ons kennis- en netwerkevenement.

Event Maarssen
European Solar Kennis & Netwerkevenement Maarssen