European Solar op Intersolar 2022

Intersolar 2022 is een belangrijke gelegenheid voor bedrijven in de zonne-energiesector om hun nieuwste producten en diensten te presenteren en kennis te delen met vakgenoten van over de hele wereld. Voor European Solar was het een fantastische kans om deel te nemen aan deze beurs en ons bedrijf te presenteren aan een breed publiek.

Dit jaar hadden we de eer om aanwezig te zijn op de stand van Sunova, een nieuwkomer in de markt. Het was een geweldige gelegenheid voor ons om ons te laten zien aan het publiek en om onze ervaring en expertise te delen met een bedrijf dat net begint in de zonne-energiesector.

Onze aanwezigheid op Intersolar 2022 gaf ons ook de mogelijkheid om de nieuwste technologieĆ«n en trends in de sector te verkennen en ons te laten inspireren door andere bedrijven en professionals. We hebben veel geleerd van onze collega’s en vakgenoten en we zijn enthousiast om deze kennis en inzichten te gebruiken om onze producten en diensten verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Bovendien was het geweldig om te zien dat de beperkende maatregelen werden verminderd en dat we weer op een relatief normale manier konden deelnemen aan deze beurs. Het was een verademing om weer in persoon te kunnen netwerken en ons te verbinden met andere professionals in de sector.

Kortom, onze deelname aan Intersolar 2022 was een geweldige ervaring en een belangrijke stap in de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer kansen te hebben om ons te presenteren en ons netwerk uit te breiden.

Intersolar 2022 Sunova
Intersolar 2022 Sunova
Intersolar 2022 Sunova
Intersolar 2022 Sunova

https://www.sunova-solar.com/po/news/corporate-news/60.html