European Solar op Oranjeplein Ecomondo 2022

Het is een enorme eer voor European Solar om opnieuw te worden uitgenodigd door de Nederlandse ambassade in Italië om deel te nemen aan het Oranjeplein, op Ecomondo 2022, de grootste duurzaamheidsbeurs ter wereld in Rimini. Deze prestigieuze beurs trekt elk jaar duizenden bezoekers van over de hele wereld, die geïnteresseerd zijn in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en groene technologie.

Als een toonaangevende speler in de solar industrie zijn we vereerd om onze producten en diensten te presenteren op deze belangrijke beurs. Ons team zal aanwezig zijn om onze nieuwste innovaties te tonen en de voordelen van zonne-energie te bespreken met geïnteresseerde bezoekers. We zullen ook de gelegenheid hebben om te netwerken met andere duurzaamheidsprofessionals en potentiële klanten, en onze expertise en ervaring in de sector te delen.

Als een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid, is het voor ons van cruciaal belang om aanwezig te zijn op evenementen zoals Ecomondo 2022. We zijn er trots op om deel uit te maken van de Nederlandse delegatie en om onze passie voor duurzame energie te delen met andere bedrijven en professionals in de sector.

We kijken er enorm naar uit om onze nieuwste innovaties te presenteren op Ecomondo 2022 en om deel uit te maken van deze belangrijke bijeenkomst van duurzaamheidsprofessionals. We zijn dankbaar voor de kans om ons te laten zien aan het publiek en kijken uit naar het creëren van nieuwe relaties en kansen voor samenwerking met andere bedrijven en professionals in de sector.

Ecomondo 2021
Ecomondo 2021