European Solar wint Gazelle award 2021: snelst groeiende bedrijven van Nederland

Het ontvangen van de FD Gazelle award 2021 in de categorie Klein en voor regio Noord was voor European Solar een bijzondere eer. De award erkent niet alleen onze inzet en harde werk, maar ook de snelle groei die we hebben doorgemaakt in de afgelopen jaren. Het is een geweldige prestatie om in de top 16 te staan tussen andere succesvolle bedrijven in onze regio.

Als bedrijf zijn we trots op deze erkenning en blijven we ons inzetten voor groei en succes. Het is geweldig om te zien dat ons werk wordt gewaardeerd en erkend door belangrijke instanties zoals het FD. Deze award is een stimulans om nog harder te werken en onze klanten de beste diensten en oplossingen te blijven bieden.

De FD Gazellen Awards zijn niet alleen een erkenning voor onze inspanningen, maar ook een bevestiging van onze strategie om te blijven groeien en te blijven innoveren. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van duurzame energie-oplossingen die niet alleen kosteneffectief zijn, maar ook bijdragen aan een betere toekomst.

Als bedrijf zijn we van plan om ons succes voort te zetten en onze positie als leider in de zonne-energiesector te versterken. We blijven onze producten en diensten verbeteren en ontwikkelen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We zijn dankbaar voor de FD Gazelle award 2021 en blijven ons inzetten voor succes op lange termijn.

Fd Gazelle Award
Fd Gazelle Award 2021

https://fd.nl/bedrijfsleven/1417941/691-fd-gazellen-2021-bekroond