Event Brussel Greenbuddies

Op 5 oktober 2022 was European Solar vereerd om uitgenodigd te worden als een van de keynote sprekers op de belangrijke bijeenkomst die werd gehouden in de prestigieuze Tsjechische ambassade in Brussel. Het evenement trok 50 bezoekers uit verschillende sectoren, voornamelijk grote Belgische bedrijven die geïnteresseerd waren in PV.

Tijdens onze presentatie hebben we diepgaande uitleg gegeven over de uitdagingen in de supply chain tussen China en de rest van de wereld. We hebben uitgelegd hoe European Solar erin slaagt om deze uitdagingen te overwinnen, door gebruik te maken van onze jarenlange expertise op dit gebied en onze sterke relaties met leveranciers en distributeurs over de hele wereld.

Onze presentatie werd zeer goed ontvangen door het publiek en leidde tot een levendige discussie over de verschillende aspecten van de supply chain. Na afloop van de bijeenkomst hadden we de gelegenheid om met de aanwezigen in gesprek te gaan en onze ervaringen te delen over de uitdagingen en kansen die zich voordoen in de solar industrie.

We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan deze belangrijke bijeenkomst en dankbaar voor de kans om onze kennis en expertise te delen met anderen. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en blijven ons inzetten voor duurzame energie en het overwinnen van de uitdagingen in de supply chain.

Event Brussels Greenbuddie
Event Brussels Greenbuddie