Online dakscan toont direct legplan en rendement

We hebben een heugelijk feit te melden: European Solar biedt vanaf vandaag een online dakscan aan die direct het legplan en het rendement toont van het eigen dak. Voor Nederland en België heeft European Solar de exclusieve rechten van de Quickr online dakscan verworven. Eigenaar Gerard Scheper daarover: “We zijn zeer trots dat we als European Solar deze unieke online dakscan kunnen aanbieden. Met deze oplossing bieden we installatiebedrijven, groothandels, ontwikkelaars en investeerders een tool aan om hun duurzame business sneller te activeren. Door de snelle en complete werking van de Quickr online dakscan wordt er veel kostbare tijd bespaard in het voortraject.”

Novasole Foto

We zijn verheugd met de samenwerking met European Solar.
Een unieke combinatie van solar- en IT-expertise heeft geleid
tot een zeer toegankelijke online dakscan.”

Slimme koppelingen besparen uitzoektijd

European Solar heeft de afgelopen maanden samen met het IT-bedrijf Novasole de specificaties van de tool vormgegeven en geïmplementeerd. Roel Pronk, mede-eigenaar van Novasole: “We zijn verheugd met de samenwerking met European Solar. Een unieke combinatie van solar- en IT-expertise heeft geleid tot een zeer toegankelijke online dakscan. De tool is mede zo onderscheidend doordat – naast interessante opties – er ook eenvoudig koppelingen kunnen worden gemaakt met bijvoorbeeld een CRM-pakket. Ook op het vlak van engineering zijn er slimme koppelingen mogelijk waardoor er veel uitzoektijd en kosten worden bespaard.”

Bulkscan: tot 200 adressen tegelijk scannen!

“Graag wil ik de verdere opties nog even toelichten”, geeft Gerard Scheper aan. “Zo zien mensen die een dakscan doen echt hun eigen dak voor zich op het scherm. Na de scan ontvangen ze een legplan én een rendementsberekening. Uiteraard is dit vrijblijvend, maar het geeft een zeer accuraat beeld van de mogelijkheden voor een zonnedak. Voor gemeentes, ontwikkelaars en investeerders is de bulkscan-optie zeer interessant. Met deze optie kunnen er tot 200 daken in 1 run worden opgenomen. Doordat de tool geheel in eigen huisstijl is op te maken krijgt leadgeneratie én draagvlak een flinke impuls.”

Oplossingen van excellente klasse, met persoonlijke service

European Solar levert betrouwbare, duurzame oplossingen. Wereldwijd zijn wij de partner voor toonaangevende leveranciers en ambitieuze organisaties. Wij verbinden solar-expertise en leveren oplossingen van excellente klasse mét persoonlijke service. Zo activeren wij innovaties en duurzame ambities. Voor profit en non-profit zijn wij de verbindende factor. Ook interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.