Op rondtour langs distributeurs FoxESS

De rondtoer langs de distributeurs van FoxESS in januari 2022 was een belangrijke mijlpaal voor European Solar. We wilden ervoor zorgen dat de vertegenwoordigers van FoxESS bij onze distributeurs over voldoende kennis beschikten om hun producten en diensten op de juiste manier te kunnen presenteren aan klanten.

We zijn trots op de sterke samenwerking met FoxESS en wilden ervoor zorgen dat we alle informatie en tools konden bieden die nodig waren om de vertegenwoordigers van FoxESS in staat te stellen hun werk goed te doen. Het was een intensieve reis, maar we zijn blij dat we de tijd hebben genomen om langs alle distributeurs te gaan en onze kennis te delen.

Tijdens de rondtoer hadden we de mogelijkheid om de distributiepartners van FoxESS persoonlijk te ontmoeten en de FoxESS-producten en -oplossingen uitgebreid te bespreken. We hebben hen ondersteund bij het beantwoorden van vragen over de producten en diensten van FoxESS, het verstrekken van informatie over de nieuwste ontwikkelingen en het geven van praktische tips over hoe ze de producten van FoxESS het beste kunnen presenteren en verkopen.

We hebben ook feedback verzameld van onze distributeurs over de producten van FoxESS, waarmee we samen met FoxESS de producten en diensten verder kunnen verbeteren en afstemmen op de wensen van de klant.

De rondtoer was een geweldige kans voor ons om de relatie met onze distributeurs te versterken en hen te helpen hun bedrijf te laten groeien. We zijn dankbaar voor de kans om onze kennis en ervaring te delen en kijken uit naar een voortdurende samenwerking met FoxESS en onze distributeurs om de beste producten en diensten te bieden aan onze klanten.

Technische Training Fox Ess
Technische Training Fox Ess